Der bliver musik i Jyderup 2. Juledag!

YES! Igen i år kan Jyderup Musikforening præsentere musik til 2. juledag. Stockcars som huserer og hitter i Nordvestsjælland kommer forbi og underholder os!

Det er lykkedes os at presse Sjællands mest eftertragtede 6-personers husorkester ind, på verdens mest besværlige scene. Vi indrømmer at det ikke er nemt, men der er ingen tvivl om at det bliver en sjov og dejlig aften alligevel.

“På med danseskoene og genoplev mange af de største hits gennem de sidste 40 år, blandet med de senere års landeplager. Stockcars spiller med stor gejst og entusiasme deres Rock-, Country- og Poprepertoire, der tæller kunstnere som Beatles, Creedence Clearwater Revival, Bryan Adams, Bruce Springsteen, Joe Cocker og danske D-A-D i den rockede ende. På Country-siden, kan nævnes Shania Twain, Dolly Parton og Billy Ray Cyrus. Resten må gå under kategorien Pop – eller Vild-med-dans musik – og dækker over navne som ABBA, Thomas Helmig, Gnags, Sanne Salomonsen, Dodo, Tina Turner, 70’ernes discokunstnere samt nyere navne som Danser med drenge, Ray-dee-oh og Alpha Beat.”

I Stockcars er

Stockcars
Stockcars kommer til Jyderup !

Vokal/Perkussion
Ingela Jensen

Vokal/Guitar
Klaus Rokkedal

Guitar/Sax
Daniel Holm

Keyboard/Vokal
Peter Nielsen

Trommer/Vokal
Karsten S. Jensen

Bas/Lyd
Carsten Jensen

Vi åbner dørene kl. 20.00 hvor et nyt lokalt band underholder. Stockcars går på lidt senere. Der er som altid fadøl, kolde drinks og varmt dansegulv.

Køb billetterne kontant her:

Euronics
Gretas Gulv
Butik Marianne

eller med betalingskort:

https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=8ed85cd32f